LUCRURI IMPORTANTE PE CARE SA LE TRANSMITI CLIENTULUI

LUCRURI IMPORTANTE PE CARE SA LE TRANSMITI CLIENTULUI

Microbladingul ESTE SEMI PERMANENT, nu permanent

Tatuajele cosmetice, spre deosebire de tatuajele clasice de pe corp, sunt mult mai superficiale pentru piele. Sistemul imunitar propriu va digera cerneala și cu timpul pigmentul va dispărea. Aceasta durează de la un an la trei ani, în funcție de piele și de stilul tău de viață, și bineînțeles de pigment.

Microbladingul necesită ședințe anuale sau bi-anuale pentru refacere sau completare.

 Majoritatea oamenilor au nevoie de două sesiuni pentru a obține lookul dorit.

O persoană cu piele normală are nevoie de aproximativ două sesiuni - o primă sesiune, iar apoi se pot întoarce patru săptămâni mai târziu pentru o sesiune de completare. Ei trebuie să se întoarcă după patru săptămâni, deoarece, în funcție de tipul lor de piele, pielea lor poate împinge un pic de pigment și, în unele locuri, liniile de păr nu vor fi la fel de saturate pe cât le dorim.

Procesul de Microblading durează

Este important să le explicați clienților că e nevoie de timp pentru a realiza procedura corect și că trebuie să ne înarmeze cu răbdare, să nu vă grăbească în niciun fel.

Sprâncenele nu vor arăta identic

Chiar dacă avem posibilitatea să le desenam identic, corect este ca ele să fie ușor diferite. Sprâncenele sunt surori, dar nu surori gemene. Pentru că și jumătate de față e diferită de cealaltă, așa și sprâncenele vor fi. Pentru că ele trebuie să urmeze cursul natural al fizionomiei.

Da, poate sa doară, rău chiar pentru unele persoane

Nu ezitați să spuneți clientelor faptul că poate să le doară. Mai ales dacă sunt persoane care nu suportă durerea, o ședință de microblading poate să fie destul de dureroasă.

Pe curând, 

Toate comentariile

Lasa un răspuns