PIGMENTUL - PRODUSUL CEL MAI IMPORTANT IN TATUAJUL COSMETICS

PIGMENTUL - PRODUSUL CEL MAI IMPORTANT IN TATUAJUL COSMETICS

Nu mai este niciun secret. Calitatea pigmentului implantat în piele este cea mai importantă. Fiecare persoana care va pleca din salonul tău, va arăta întregii lumi calitatea muncii pe care ai realizat-o. Este ca o carte de vizită ambulantă care va aduce clienți noi sau nu. Astfel, nu dorești ca acești clienți să sufere modificări de culoare.

De exemplu, dacă sprâncenele noi pe care tocmai le-ai creat în culoarea maro, încep în câteva luni să se transforme în portocaliu sau roz, atunci cu siguranță pigmenții folosiți nu au fost de calitate. Pigmenții nu trebuie să își schimbe culoarea. Când folosiți maro, acesta trebuie să rămână maro pentru anii următori.

Cel mai important este ca pigmenții să nu conțină compuși instabili care să se deterioreze rapid când sunt supuși radiațiilor UV.

Ar trebui să găsiți un brand de pigment care să funcționeze bine pentru voi și clienții voștri. Având multe mărci diferite și multe sticle diferite devine confuz. Folosind doar un brand, sunteți mai familiarizați cu culorile pigmentului și cu felul în care se vindecă în piele.

Amintiți-vă că niciodată nu doriți să amestecați diferite mărci, căci riscați să produceți reacții nedorite. Folosiți numai o linie de pigmenți/produse care are rezultate pozitive, cu o istorie lungă și multă cercetare în spate și sigur nu veți avea de pierdut.

Toate comentariile

Lasa un răspuns