Larisa Bukva: Brand Ambassador Biocutem ne povestește despre tehnicianul PMU din 2020

Larisa Bukva: Brand Ambassador Biocutem ne povestește despre tehnicianul PMU din 2020

       Am inceput anul foarte bine, bucurandu-ne de o extindere a echipei Biocutem Romania. Din ce in ce mai multi tehnicieni descopera sau redescopera produsele Biocutem, demonstrand prin lucrarile lor, atat calitatea produselor noastre, cat si usurinta cu care se lucreaza cu ele. Printre specialistii dragi, noi intrati in echipa, este si Larisa Bukva, proaspat numita Brand Ambassador, alaturi de Simona Gaucan, cu care deja v-ati obisnuit. Va invitam sa o descoperiti pe Larisa in interviul de mai jos.

1. Cum a arata industria dermopigmentarii in 2019, anul trecut,  si cum crezi ca va arata in urmatorii ani?

L.B. : Industria micropigmentarii a evoluat in ultimii ani mai ales in 2019 , in urmatorii ani va evolua si mai mult, vor aparea tehnici noi, se vor crea noi idei de a lucra.

2. Care sunt cele 5 sfaturi pe care le dai clientelor tale dupa ce pleaca de la tine?

L.B. : Bineinteles, in primul rand pentru colaborarea dintre tehnician si clienta și pentru un rezultat cat mai satisafacator, inainte de sfaturi, ofer cat mai multa incredere. Increderea este cea care ne asigura ca cea care ne este clienta, va veni si a doua oara la retus. Astfel ii sugerez mereu o a doua sedinta pentru un rezultat final perfect. Ii recomand chiarreimprospatarea anuala. Post ingrijirea este un subiect extrem de important si aici ma refer la colaborare.

3. Ce este mai important produsul sau tehnica?

L.B : Dupa parerea mea si dupa experienta mea ambele sunt importante, ca si produs sa fie un produs de calitate si ca si tehnica sa fie executata lucrarea corect.

4. Unii tehnicieni considera ca exercitiul este suficient pentru a dobandi experienta. Tu ce parere ai?

L.B. : Mereu putem invata lucruri noi cu care putem creste in domeniu, deci cu alte cuvinte niciodata nu o sa avem destula experienta fiindca apar noi tehnici, apar noi produse si bineinteles ca mereu o sa avem ce invata, ce experimenta.

5. Care este tehnica ta preferata? Povesteste mai multe despre Tehnicianul din tine, sa te cunoasca si comunitatea #Biocutem!

L.B : Tehnica mea preferata este powderingul. 99% execut lucrari din powdering. Imi place sa ma joc cu umbre, cu tehnici, cu pixeli. Sa creez mai mult din micropigmentare un rezultat natural, cu ajutorul umbrei. Sunt adepta a naturalului , parerea mea este ca si putinul cateodata e mult! Micropigmentarea dupa mine ca Tehnician este o arta, arta FRUMOSULUI!

Sunt in domeniu de 3 ani, de la varsta de 21 ani am inceput cariera de dermopigmentist, iar în 2018 am castigat Loc I la un concurs online de Micropigmentare sprancene tehnica powder: “Brow Queen” din Republica Moldova.

La 23 de ani am participat la un curs de baza la Start Academy cu Lavinia Pop . Pe urma am participat la un curs de Tricopigmentare cu Ana Maria Margineanu.

In Martie 2019 am fost recunoscuta mondial, primind Logoul De Pro Artist , de catre Education Center Karabegovic.

In 2019 am participat la o Conferinta in Bucuresti, East Europian Conference  unde mi-am propus ca voi ajunge acasa cu trofee. In total am venit acasa cu 4 trofee. Loc I , Loc II , Student of the year si Loc II din partea sponsorului, premii care s-au alaturat altora din cariera mea.

Toate comentariile