Catalina Danciu, Top Tehnician Biocutem, ne povesteste despre experienta ei ca PMU ARTIST

Catalina Danciu, Top Tehnician Biocutem, ne povesteste despre experienta ei ca PMU ARTIST

Viata de PMU ARTIST este palpitanta si plina de responsabilitati. Provocarea lucrului cu ace, aparatura, pigmenti si epiderma vine la pachet cu nevoia de a lucra cat mai corect, artistic, potrivit pentru fiecare client. 

De curand, s-a alaturat echipei noastre Catalina Danciu, declarata Top Tehnician Biocutem, datorita pasiunii ei pentru microblading, dar și pentru rezultatele deosebite pe care le-a avut folosind produse si ustensile marca #Biocutem.

O puteti descoperi pe Catalina in randurile care urmeaza.

1. Cum a aratat industria dermopigmentarii in 2019 si cum crezi ca va arata in urmatorii ani?

C.D: In momentul de fata, industria dermopigmentarii a luat o amploare foarte mare,majoritatea femeilor isi doresc o imbunatatire a aspectului fetei, si nu numai. Pe viitor vor fi tot mai multi tehnicieni in acest domeniu,insa sper ca serviciile sa fie din ce in ce mai calitative.

 

2. Care sunt cele 5 sfaturi pe care le dai clientelor tale dupa ce pleaca de la tine?

C.D: In primul rand sa isi aplice corect crema de tratament dupa interventie (cel putin de 2 ori pe zi), timp de 7-10 zile.

- Sa nu aplice alte produse (creme sau produse de makeup) in afara de cea recomandată de catre mine, in zona interventiei

- sa nu se expună la soare(plaja) sau solar

- sa nu mearga la sauna

- sa nu aiba contact cu apa sărată

 

3. Ce este mai important produsul sau tehnica?

C.D: Ambele sunt foarte importante! Produsul trebuie sa aiba consistenta potrivita tipului de piele si a zonei de intervenție, iar tehnica conteaza enorm pentru un rezultat optim ca aspect si rezistență in timp.

 

4. Unii tehnicieni considera ca exercitiul este suficient pentru a dobandi experienta. Tu ce parere ai?

C.D: Exercitiul ajută mult in exersarea tehnicii, insa experiența se capata in timp, dupa participarea continua la cursuri de perfectionare si executarea mai multor lucrari.

5. Care este tehnica ta preferata? Povesteste mai multe despre Tehnicianul din tine, sa te cunoasca si comunitatea #Biocutem!

C.D: Recunosc că tehnica mea preferată este Microblading datorită faptului ca iubesc look-ul natural, dar in funcție de necesitatea clientei combin cu succes tehnicile.

Povestea mea in domeniul infrumusetarii a inceput cu 14 ani in urma, pe cand eram studenta, si cochetam in același timp cu Make-up-ul. M-am specializat si in cosmetica, si in scurt timp pasiunea mi-a devenit o cariera de succes!

In acea perioada, la sedintele de make-up organizate de Mirela Vescan, am intalnit-o pe minunata Simona Oancea Gaucan, cu care am legat o prietenie foarte frumoasă. I-am admirat întotdeauna tenacitatea, seriozitatea și profesionalismul a.î.,pt mine, a devenit o adevărată sursă de inspirație insuflandu-mi dorința de a-i pasi pe urme in arta dermopigmentarii.

Acum 4 ani am urmat cursul de Microblading cu Simona, in cadrul Academiei în care profesa ca mai apoi sa ma specializez si in alte tehnici de dermopigmentare,precum: powdering, ombre, shading.

In 2017 am avut marea ocazie de a participa la PMU International CONGRESS Romania unde mi-am  perfectionat tehnicile știute, dar mai ales sa învăț altele noi, ca : 6D Microblading,  Diamant BlandingTechnique, Phi Removal Technique, Delicate Lips Technique, Microliner Eyes Technique,  Areola Technique.

In lucrarile mele folosesc pigmentii Biocutem, fiind foarte mulțumita, in mod special de cei lichizi, datorita consistenței și culorilor naturale! Imi doresc,ca pe viitor, sa am tot mai multe cliente fericite si pentru asta continuis sa ma perfectionez.