AboutUS Biocutem Makeup Banner

SoCal BIOCUTEM LLC cosmetice companie fondată în Los Angeles.

    Biocutem este o companie americană specializată în machiaj pigmentare deoarece începe 1999 în laborator de la Los Angeles pentru a produce unul dintre cele mai bune pigmenti de tonere de plante 80 %. Noi producem, de asemenea, accesorii si echipamente pentru această industrie, producem una dintre cele mai bune produse de calitate de lux.

BIOCUTEM

    Compania noastra SoCal Biocutem. SRL. este o companie internationala de machiaj permanent angajamentul de a furniza soluţii inovatoare medicale şi cosmetice pentru a ajuta oamenii să menţină lor tineresc appearace şi bună de sănătate.

Astăzi, Biocutem specialişti împreună cu mulţi profesori internaţionale se concentrează pe cercetare şi dezvoltare, producţie şi de vânzare o gamă largă de populare cosmetică şi produse medicale, la anestezice pentru umplutură, vitamina cocktailuri şi Lipolytics. Biocutem specialiştilor, de asemenea, este specializata in produse cosmetice profesionale, transportă peste 5 branduri cu produse care conțin formule brevetate.

    Calitate superioara si eficacitatea noştri profesionişti de activare produse pentru a oferi tratamente pentru o varietate de tipuri de piele şi ingrijire a pielii se referă, inclusiv piele, roseata si uscaciunea.

    SoCal Biocutem LLC este dedicat continuu pentru găsirea unor soluţii medicale şi cosmetice noi, performante pentru a oferi mai multe opţiuni de tratament pentru îngrijirea pielii şi profesioniştilor din domeniul medical.

MISIUNEA NOASTRA

    Imbratisam vizarea de inovare noi idei folosind o abordare ştiinţifică şi care produc cea mai mare produse de calitate, care va livra rezultate reale. Scopul nostru este de a ajuta oameni din întreaga lume simt mai bine despre ei înşişi, aspectul lor şi să câştige încredere în sine după folosind produsele noastre.

RETEA GLOBALA

    Astăzi, SoCal Biocutem SRL., Ltd. oferă produsele sale conducere dermatologi şi profesiilor din piele în întreaga Statele Unite ale Americii, America de Sud, Orientul Mijlociu, Asia de Sud, Europa şi China.